0528 278 252 Terpweg 3, 7902 NW Hoogeveen
Kantine diensten!!!

DE KANTINE HEEFT HULP NODIG!

De kantine is de levensader van onze vereniging. Het zorgt niet alleen voor in komsten maar hij is ook erg belangrijk voor de familiesfeer en de gastvrijheid die wij als vereniging zo belangrijk vinden! Zonder kantine, die in alle opzichten goed draait, beginnen we als vereniging niets.

Daarom willen wij graag dat de kantine op trainingsavonden (doordeweeks) en wedstrijddagen (weekend) geopend is.

Dit gaat alleen lukken als we allemaal een steentje bijdragen, want de kantinecommissie (Ferona met Jan op de achtergrond) kunnen dat niet alleen

Daarom is in het overleg tussen bestuur en kantinecommissie een rooster opgesteld met daarin alle leden ingepland. Wanneer iedereen een handje helpt hoef je maar een paar keer per seizoen. Want samen maken we van Thrianta een gezellige en succesvolle vereniging!

Wil je op zaterdag een dienst ruilen, geen probleem maar geef dit dan wel even bij Ferona aan, wie er in jouw plaats komt en wanneer je eventueel een dienst overneemt.

Daarnaast zijn we mensen nodig die de verantwoordelijkheid voor de kantine willen delen.

1. Mensen die op dinsdag en of donderdag in de kantine willen staan vanaf 20:00 uur tot ongeveer 22:00 om af te sluiten.

2. Mensen die willen helpen op zaterdags de kantine te openen en af te sluiten, als we hier in elk geval 4 tot 5 mensen voor kunnen krijgen, kunnen we dit verdelen in max 1 x per maand/ anderhalve maand

Ferona doet dit op dit moment alleen, zij heeft hier écht hulp bij nodig omdat zij ook werkt op zaterdag, en het ook erg leuk zou vinden eens te kunnen kijken bij de wedstrijden van haar kinderen. Maar ook u zoon of dochter vindt het vast heel leuk papa of mama eens te zien in de kantine.

Dus wie o wie meldt zich aan? ….    Zodatwe zo kunnen blijven genieten van onze kantine!

Wil je helpen, meer informatie of heb je vragen? Dan kun je Ferona mailen op ferona@live.nlen zij zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

SAMEN VOOR THRIANTA!!

 

Namens Kantinecommissie,

Jeugdbestuur en BestuurThrianta Kantinediensten 2018 .xlsx


   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Romie Helsloot - 12 september, 2018
Volgende wedstrijd
Poule 2 B
Team
W
G
V
PNT
1. De Parabool 1
14
0
0
28
2. Regio'72 1
9
0
5
18
3. C.K.V Rog 1
9
0
5
18
4. HHV 1
7
2
5
16
5. DOS-WK 1
7
1
6
15
6. Thrianta 1
4
1
9
9
7. Elko 1
4
0
10
8
8. T.O.P (V) 1
0
0
14
0
Speelschema
Hoofdsponsor