0528 278 252 Terpweg 3, 7902 NW Hoogeveen
Terugblik ledenvergadering

Terugblik ledenvergadering:ontwikkelingen schoolkorfbal, nieuw bestuurslid en gevolgen komst kunstijsbaan

 

Woensdag 14 november j.l. vond de najaarsledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering kwam naast het financiële verslag ook de ontwikkelingen rondom de kunstijsbaan aan de orde. Ook heeft de schoolkorfbalcommissie haar plannen voor de organisatie van het aankomende toernooi toegelicht. Hierbij een korte terugblik.

  

Schoolkorfbaltoernooi over meerdere dagen

Tijdens de ledenvergadering heeft Hennie ten Buur namens de schoolkorfbalcommissie haar plannen toegelicht. De afgelopen jaren vond het toernooi op een middag plaat. Vorig seizoen hadden we meer dan 120 teams: een groot succes. Hierdoor is het moeilijker om het toernooi van voldoende vrijwilligers te voorzien en bovendien werd het toernooi voor sommige kinderen te laat. In 2019 gaan we het verdelen over 2 dagen mede omdat veel school continue rooster hebben.

 

Vrijwilligersbeleid

Het bestuur heeft Marjan Huisinga bereid gevonden voor het opzetten van een structureel vrijwilligersbeleid. Specifieke aandachtspunten hierin is de kantinebezetting, werving van trainers en natuurlijk het behoud van vrijwilligers.

Versterking bestuur

Het bestuur heeft in Jack Noot een welkome versterking van het bestuur gevonden. Jack is de vader van Thijs (C1) en draait sinds begin dit seizoen mee in de werkgroep die zich bezig houdt met de ontwikkelingen rondom de ijsbaan. De ALV heeft unaniem ingestemd met de benoeming van Jack.

 

Veel onduidelijkheid over gevolgen voor Thrianta met de komst van de kunstijsbaan

De gemeente Hoogeveen zet de plannen voor de realisatie van de kunstijsbaan door. Voor de subsidie van de provincie Drenthe zal de gemeente uitstel vragen. Inmiddels is de aanbesteding opgestart en zal er komend half jaar duidelijk worden of de realisatie van de ijsbaan echt door gaat. Het is al wel duidelijk dat als de plannen doorgaan, dat de bouw eind 2019 zal starten.

 

De werkgroep accommodatie en het bestuur hebben enkele malen om een vervolggesprek met de gemeente gevraagd. Gezien de rumoer rond het rekenkamerrapport heeft men hier geen tijd voor gehad. We verwachten op korte termijn met de gemeente om tafel gaan en verwachten meer duidelijkheid te krijgen.

 

Thrianta is gezond en groeit

Onze vereniging heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels hebben we ruim 170 leden. De vereniging staat er financieel gezond voor dankzij de inzet van de leden die hun steun hebben gegeven bij de verschillende acties en activiteiten van de vereniging.

De kantine en de kleedkamers kunnen een schilderbeurt gebruiken. De onduidelijkheid over hoe lang de vereniging nog aan de Terpweg zit maakt dat we hierin op twee gedachten hinken. Ook daarom hopen we van de gemeente snel duidelijk te krijgen.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Pedro Okken - 19 november, 2018
Volgende wedstrijd
Poule 2e klasse 2C
Team
W
G
V
PNT
1. Thrianta 1
0
0
0
0
2. DWA/Argo 1
0
0
0
0
3. De Granaet 1
0
0
0
0
4. Harich 1
0
0
0
0
5. Oerterp/VKC 1
0
0
0
0
6. Kv Hoogkerk 1
0
0
0
0
7. Noordenveld 1
0
0
0
0
8. Rood-Wit 1
0
0
0
0
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor