Thrianta in tweede helft op stoom

Voor deittica-formatie stond er afgelopen zaterdag een uitwedstrijd bij rode lantaarn drager Top uit Vroomshoop op het programma. Thrianta moest winnen om nog uitzicht te houden op handhaving. Dit lukte ook met 15-24

De wedstrijd begon een stuk later dan gepland dit omdat de scheidsrechter in de file vast stond. Daardoor was de voorbereiding rommelig en dit was in de eerste helft terug te zien in het spel van de geel blauwen. Ondanks dat de scherpte er in het begin niet was namThrianta wel de eerste voorsprong 1-2. Hierna nam de thuisploeg een voorsprong 5-3. Maar deze achterstand herstelde de hoogeveeners nog voor rust. Uiteindelijk werd er met een magere ruststand van 7-8 gerust.

Na de rust was Thrianta veel scherper in de afronding. Dit resulteerde direct in vier doelpunten op rij 7-12. Hierna bleven de hoogeveeners mooie aanvallen spelen en afronden met dito doelpunten. Zo werdt de score langzaam uitgebouwd 11-20. Toch was de scoringsdrift nog niet op voor de geel blauwen want er werdt nog vier maal gescoord door Thrianta. Ook de thuisploeg deed dat waardoor er uiteindelijk afgefloten werd bij een 15-24 eindstand.

Deze overwinning betekent dat Thrianta even veel punten heeft als Elko dat op de veilige plek staat. Maar omdat de Elimmers het onderlinge resultaat in het voordeel hebben moet Thrianta nog minimaal één punt meer halen in de resterende twee wedstrijden. De volgende wedstrijd is voor Thrianta de derby tegen Hhv in Hollandscheveld

Door Giel Bisschop - 26 mei, 2019
Poule 2e klasse 2C
2. DWA/Argo 1
3. De Granaet 1
4. Harich 1
5. Oerterp/VKC 1
6. Kv Hoogkerk 1
7. Noordenveld 1
8. Rood-Wit 1
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.